Toto je TOP8 tímov + náhradníci!

Ďalší vydarený ročník súťaže je za nami! Teda zatiaľ iba jej základná časť.
Odborná komisia má za sebou aj bodovanie a v tabuľke TOP 8 máme staré známe mená ako aj nováčikov. Najväčším prekvapením súťaže je zatiaľ ZŠ zo Spišskej Belej, ktorá ide do Finále až s 2 tímami! Ale poďme pekne po poriadku:

AKTUALIZOVANÉ 10. 6. 2024

Ospravedlňujeme sa za chybu v pôvodných výsledkoch našej súťaže. Po opätovnom preskúmaní všetkých hlasov sme zistili nepresnosti, ktoré ovplyvnili konečné poradie. Radi by sme Vás informovali, že oficiálne výsledky súťaže boli aktualizované:

  • Z regiónu ZÁPAD postupujú priamo do finále tímy Vištuckí pátrači (ZŠ Vištuk) a Kutil s.r.o.(ZŠ Saratovská, Levice)
  • Z regiónu STRED postupujú priamo do finále tímy Green Guys (ZŠ Miloša Janošku, Liptovský Mikuláš ) a Gvarza11 (Gymnázium Varšavská cesta, Žilina )
  • Z regiónu VÝCHOD postupuje priamo do finále tím Blondiaci a tím Duch (ZŠ M. R. Štefánika, Spišská Belá)
  • Na základe počtu bodov sa do finále dostali aj tím Energetické dračice (ZŠ Bernolákova, Holíč) a tím Raymaňáci11 (Gymnázium J.A. Raymana, Prešov)
  • tím Mexické kuriatka (Gymnázium K. Štúra, Modra) bol pozvaný do Finále v pozícií aktívnych náhradníkov
Celé bodovanie nájdete tu: https://hladasaenergia.sk/vysledky

Zapíšu sa žiaci z Levíc, Modry alebo Žiliny opäť so svojimi školami do našej Siene slávy, prípadne sa podarí žiakom z Vištuku uspieť na tretí finálový pokus? Prvé štyri tímy delia od seba iba 3 body!  O všetkom sa rozhodne Vo Veľkom Finále už 19. a 20. júna 2024 v Elektrárni Piešťany!